UNICAL

Unical AG SpA este o companie italiană în fruntea sectorului de încălzire

Fondată în 1972 pentru proiectarea și fabricarea aparatelor de încălzire de uz casnic și industrial, compania și-a extins ulterior gama, ajungând la unul dintre cele mai cuprinzătoare cataloage din întregul sector, care include:

Gospodărie: cazane montate pe perete și pe podea și unități termice de până la 35 kW, condensare și sisteme solare tradiționale, preasamblate și cu un cazan combinat montat pe perete, cazane, accesorii pentru monitorizare și control, încălzitoare de apă.

Biomasă: cazane pe lemne, peleți și mixte, sobe pe peleți și hidroplate, depozitare.

Profesionale: cazane montate pe perete și pe podea și unități termice de până la 7000 kW, cazane de condensare și tradiționale, accesorii pentru monitorizare și control.

INDUSTRIAL: cazane de apă caldă de până la 20 MW și cazane de ulei diatermic de până la 7 MW, generatoare de abur de până la 25.000 kg/h, cazan de apă caldă de până la 20 MW, rezervoare de colectare a condensului și a apelor uzate, degazatoare atmosferice și termofizice.

Aer condiționat: aparate de aer condiționat simple și multi-invertoare, montate pe perete, podea-tavan, casetă, conductă, perdele de aer.

Sisteme termice solare: colectoare-panouri solare cu circulație forțată sau naturală, cazane și baterii.

Pompe de căldură aer/apă și cazane.

Sisteme radiante pentru încălzire și răcire prin pardoseală.

Compania a acordat întotdeauna o atenție deosebită "calității vieții", adică confort mai mare, siguranță mai mare, consum mai mic de energie și respect pentru mediu.

TEHNOLOGIE, CALITATE, CERCETARE, SIGURANȚĂ, SERVICIU, STIL, DESIGN, CONȘTIENTIZARE A MEDIULUI, RESPECT PENTRU MEDIU, INOVAȚIE, CURIOZITATE, ATENȚIE, ÎNGRIJIRE, JUSTIȚIE, ETICĂ, VIITOR

- lei

  • 3
  • 3
brand
Pompă de căldură Aer-Apă Unical R32 HP OWER ONE 140RK
brand
Pompă de căldură Aer-Apă Unical R32 HP OWER ONE 160RK
brand
Pompă de căldură Aer-Apă Unical R32 HP OWER ONE 70RK