Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

Cazan de încălzire pe gaz IMMERGAS Eolo MINI 24 3 e + Cos de fum-montat pe perete, dublu circuit, turbo, cu schimbătoare de căldură separate, cu o capacitate de 25 kW. Este proiectat pentru încălzirea încăperilor cu o suprafață de până la 250 m2 folosind un schimbător de căldură primar monotermic din cupru și obținerea apei sanitare calde de până la 11,8 litri pe minut, folosind un schimbător de căldură secundar cu plăci din oțel inoxidabil. Un cazan cu modulare electronică a flăcării arzătorului, adică setarea-schimbarea gamei de alimentare cu gaz la duzele arzătorului are loc în funcție de solicitarea termică a încăperii. Cazanele IMMERGAS sunt echipate cu o pompă de circulație cu trei trepte Grundfos (Danemarca) cu o capacitate de pas de 40, 65, 85 wați și o supapă de gaz de la liderul mondial al echipamentelor de control al gazelor SIT.

Noua placă de control electronic a extins semnificativ capacitățile de programare, ceea ce vă va permite, de asemenea, să conectați noi termostate de cameră. În special pentru acest cazan, a fost dezvoltat un nou grup hidraulic, care este fabricat din material compozit rezistent la căldură. Senzorul de temperatură pentru apă caldă va crește semnificativ confortul utilizării apei calde, iar comutatorul de presiune minimă vă va proteja cazanul în cazul unor posibile scurgeri în sistemul de încălzire. Este posibil să conectați un senzor de temperatură extern, care va schimba temperatura în încălzire în funcție de temperatura ambiantă. Cazanul este echipat pentru a primi apă preîncălzită de la sistemul de panouri solare la o temperatură maximă de 65°C.

Corp Compact într-un stil corporativ, cu un panou de control cu buton, un afișaj cu cristale lichide, pentru monitorizarea parametrilor de funcționare și Modificarea setărilor.

Parametri configurabili:

Modul de iluminare a afișajului.

Modul de funcționare a circuitului de apă caldă.

Capacitate de încălzire.

Setarea intervalului de timp dintre pornire (protecția ceasului).

Funcții automate:

Anti-blocarea pompei de circulație (la fiecare 24 de ore timp de 30 de secunde).

Anti-blocare a supapei cu trei căi și servo (la fiecare 24 de ore).

Protecția împotriva înghețului (temperatura lichidului de răcire este sub 4 grade)

Modul de autodiagnosticare a cazanului (la fiecare 18 ore).

Tabelul caracteristicilor IMMERGAS MINI Eolo 24 3 e

Cazanele pe gaz ale companiei italiene IMMERGAS sunt un produs fiabil și de înaltă calitate, care are o cerere constantă pe piața mondială, datorită producției proprii de componente și ansambluri de echipamente de încălzire. Componentele produse în Italia și sucursalele Europene pe echipamente moderne, folosind cele mai noi tehnologii, ne permit să producem 3.500 de cazane pe zi, de diferite modele și capacități.

Circuit hidraulic

FUNCȚIA "COȘ DE FUM".

Când această funcție este activată, cazanul este pornit la putere variabilă timp de 15 minute. Nu este posibil să utilizați acest mod de funcționare

nu efectuați setări și numai termostatul de siguranță și termostatul de limitare rămân aprinse.

FUNCȚIA ANTI-BLOCARE A UNUI GRUP CU TREI CĂI.

O funcție care începe un grup cu trei căi pentru un ciclu complet de lucru la fiecare 24 de ore. Această funcție este utilizată pentru a reduce riscul de blocare a grupului cu trei căi, datorită timpilor mari de nefuncționare.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA ÎNGHEȚĂRII TERMOSIFONILOR.

Dacă temperatura de întoarcere a apei din sistemul de încălzire este sub 4°C, cazanul se va bloca și va funcționa până când va ajunge la 42°C.

AUTO-VERIFICAREA PERIODICĂ A UNITĂȚII ELECTRONICE.

În timpul funcționării în modul de încălzire sau în modul de așteptare, la fiecare 18 ore de la ultima verificare/alimentare, funcția curentă este pornită. Dacă cazanul funcționează în modul de producere a apei calde, autotestul este pornit la 10 minute după aportul de apă timp de 10 secunde

Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Centrala IMMERGAS Eolo Mini 24 KW

Articol eolo mini
Nu e disponibil
16 400 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare
Caracteristici
Brand Immergas
Tip centrala Camera de ardere inchisa
Producator Immergas
Putere, kW 24
Montaj Negociabil
Model conventional
Nr de conture 2
ACM 11 l/min
Cos de fum inclus Da
Поставщик [не задан]
Seсțiune Centrale conventionale
Артикул модели eolo mini
Denumire Centrala IMMERGAS Eolo Mini 24 KW
A afișa Da
Disponibilitate Nu e disponibil
Preț 16400.00
Articol 6407091
Nume modificare Centrala IMMERGAS Eolo Mini 24 KW

 

Livrare prin Nova Poshta — de la 55 lei

Prin curier în Chișinău — se livrează gratuit de la comanda minima de la 1000 lei

  • Bani gheata
  • Card
  • Transfer bancar

Garanția producătorului 12-24 luni

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .