Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

Sisteme de ceata artificiala si irigare

Selecționare:
după popularitate mai ieftin la inceput mai scump la inceput după denumire
Arătare:

PRINCIPIUL RĂCIRII

 

 

sisteme de răcire exterioare cu răcire evaporativă

 


Răcirea prin evaporare este responsabilă pentru frigul pe care îl simți atunci când o briză îți lovește pielea. Aerul evaporă apa de pe piele, căldura corpului furnizând energia.

Prin injectarea de apă, folosind o pompă de înaltă presiune, prin duzele noastre special concepute pentru ceață, creăm o ceață formată din picături de apă ultrafine, cu o dimensiune medie mai mică de 10 microni. Aceste mici picături de apă absorb rapid energia (căldura) prezentă în mediu și se evaporă, transformându-se în vapori de apă (gaz). Energia (căldura) folosită pentru a transforma apa într-un gaz este eliminată din mediu, prin urmare aerul este răcit.

Beneficii: Reduce temperatura. Reduce insectele zburătoare. Capacitatea de a crește capacitatea. Absoarbe praful si polenul. Efecte speciale.

 

 

 

PRINCIPIUL RĂCĂRII CĂȚEI DE APĂ

 

 

Produsul este disponibil pentru precomandă!

Termenul de livrare va fi specificat in prealabil sau dupa primirea comenzii.
 

 

Producator: TecnoCooling Italia . Garantie: 24 de luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice.

 

 

 

Aplicații ale diferitelor sisteme de ceață de apă TecnoCooling

 

 

 

sistem de răcire cu ceață de apă

 

Răcire rezidențială cu ceață

 

Mulți oameni nu se bucură de curțile lor sau de curțile lor în timpul căldurii verii. Animalele de companie și plantele suferă de căldură intensă. Clienții spun că stilul lor de viață a fost complet schimbat de un sistem de ceață pentru răcirea exterioară). Nu mai sunt „blocati” in casele lor. Animalele de companie și plantele sunt mai sănătoase. Acum te poți bucura de „în aer liber” tot timpul anului. Sistemele noastre de aburire sunt o modalitate simplă, ieftină și atractivă de a reduce temperatura cu 10-12 °C în aer liber și în interior, fără a se uda.

Beneficii: Reduce temperatura. Reduce insectele zburătoare. Capacitatea de a crește capacitatea. Absoarbe praful si polenul. Efecte speciale.

 

 

răcire pentru unități cu ceață de apă

 

Răcire comercială cu ceață

 

Când temperaturile cresc la 30°C și peste, mesele în aer liber, barurile în aer liber și foișoarele devin nelocuibile și pierd bani. Sistemul nostru de aburire cu linie de ceață sau ventilatoare sau o combinație a ambelor poate transforma acest spațiu într-un refugiu confortabil și profitabil. Sistemele noastre de aburire sunt o modalitate simplă, ieftină și atractivă de a reduce temperatura cu 10-12 °C în aer liber și în interior, fără a se uda.

Beneficii: Reduce temperatura. Reduce insectele zburătoare. Capacitatea de a crește capacitatea. Absoarbe praful si polenul. Efecte speciale.

 

 

Răcire industrială cu ceață

 

Răcire industrială cu ceață

 

Sistemele de aburire sunt instalate cu avantaje uriașe pentru climatizarea spațiilor interioare mari datorită beneficiilor mari și consumului redus de energie. Creați un mediu de lucru mai sigur și mai productiv. Răcirea angajaților, echipamentelor și proceselor poate duce la angajați mai fericiți și la profituri mai mari. În acest caz, angajații sunt mai productivi. Mașinile mai răcoritoare durează mai mult și pot produce mai mult. Multe procese care necesită răcire pot fi accelerate folosind răcirea cu ceață.

Climatizarea depozitelor industriale mari, inclusiv a celor care trebuie să funcționeze cu ușile și ferestrele deschise, a fost până acum imposibilă cu sistemele convenționale. Astăzi, însă, sistemele de ceață devin ideale pentru răcirea suprafețelor mari (magazine industriale, garaje, ateliere) sau pentru disiparea emisiilor mari de căldură din procesele industriale (turnatorii, utilaje). Efectul de răcire poate fi combinat și cu controlul umidității pentru a crește productivitatea în industrii specifice (hârtie, lemn, textile).

Apa este pulverizată sub presiune din duze speciale patentate capabile să genereze picături foarte fine, mai mici de 10 microni, care sunt absorbite imediat de aer fără a umezi suprafețele și obiectele de dedesubt. Rezultatele sunt semnificative: cost redus de instalare si functionare, eficient imediat, efectul de racire este localizat doar in zonele de interes, posibilitate de instalare in medii inchise, semideschise si deschise.

Un aspect important al sistemelor de aburire este costul foarte limitat în comparație cu aparatele de aer condiționat industriale tradiționale. Instalarea este ușoară și rapidă, deoarece sistemele sunt furnizate într-un kit modular, cu țevi din poliamidă și conectori rapidi. Sistemele de aburire sunt proiectate să funcționeze la costuri de operare reduse și necesită cerințe minime de întreținere.

Beneficii: Crește productivitatea generală a personalului. Răcirea în zone localizate. Controlul prafului, gazelor, vaporilor și altor emisii nocive. Reducerea imediată a temperaturii. Costurile de instalare au fost reduse cu 75%. Economii semnificative de energie. Întreținere ușoară și ieftină. Stresul termic redus

 

 

Răcirea vitelor cu ceață

 

 

Răcirea animalelor cu ceață

 

Păsările și animalele, ca și oamenii, sunt mai fericite și mai productive atunci când se distrează. Ceața de apă reduce stresul termic și crește productivitatea.

Ceața asigură reducerea stresului termic pentru toate categoriile de păsări de curte. Mortalitatea este redusă drastic. Puii de carne nestresați continuă să mănânce și să crească. Straturile depun mai multe ouă și ouă de mai bună calitate. Ceața crește apetitul scroafelor, ceea ce îmbunătățește producția de lapte. Aceasta, la rândul său, crește greutatea purceilor la înțărcare, crește dimensiunea viitorilor porci și permite scroafei să se recupereze mai repede. Condițiile răcoroase cresc dorința sexuală și numărul de spermatozoizi, precum și dezvoltarea sexuală. Vitele sunt, de asemenea, supuse stresului termic. Această afecțiune poate afecta producția de lapte, creșterea în greutate și ciclul de reproducere. Prin ceață, vaca este o vacă fericită și productivă. Mama Natura are un mod urât de a le spune oamenilor și cailor să încetinească atunci când lucrează la căldură extremă, iar dacă aceste avertismente sunt ignorate prea mult timp, poate duce la dezastru. Dar competițiile, cursele și spectacolele au loc în toate condițiile meteorologice și dacă dorim ca caii noștri să performeze la maximum în timp ce concurează pe căldură, atunci trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a-i condiționa și aclimatiza pentru a rezista la temperaturi ridicate. Sistemul răcește ocupanții fără a crea un mediu umed.

Sistemele au instalare ușoară, întreținere minimă și consum redus de energie. Există multe aplicații dovedite rentabile pentru răcirea evaporativă care o fac alegerea preferată. Costurile de instalare și operare ale sistemelor de ceață de apă pot fi mult mai mici decât aparatele de aer condiționat tradiționale.

 

 

Răcirea și umidificarea serelor cu ceață

 

Răcirea și umidificarea serelor cu ceață

 

Sistemele de aburire sunt folosite cu mare avantaj pentru a menține clima potrivită în sere de toate dimensiunile. Sistemele de aburire joacă un rol important în controlul climatului în seră. Sistemele de aburire sunt, de asemenea, folosite cu mare avantaj pentru a menține temperatura și umiditatea corecte în mediu, în condiții de ventilație forțată sau naturală. Vara, evaporarea rapida a cetii va raci sera datorita principiului racirii evaporative, umidificand in acelasi timp mediul la umiditate relativa scazuta. Iarna, sistemul menține umiditatea corectă, prevenind deshidratarea culturilor cauzată de sistemele de încălzire. Mediul creat de sistemul nostru este potrivit pentru cele mai delicate culturi (de ex. creșterea semințelor tinere, creșterea plantelor tropicale și a plantelor cu flori) unde nu este posibilă utilizarea metodelor tradiționale de pulverizare.

Sistemul de ceață funcționează la o presiune de 1000 PSI (70 bar) și este conceput pentru a produce picături de apă cu un diametru mai mic de 5-10 microni, care pentru dimensiunea lor pitică rămân suspendate în aer mult timp, creând o ceață. efect.

De obicei, toți cultivatorii au o problemă cu umiditatea scăzută și temperaturile ridicate. Probleme serioase apar atunci când umiditatea din mediul cu seră scade sub 30% RH. Plantele vor avea de suferit și, de obicei, vor încetini sau opri procesul de creștere. De fapt, multe sere în condiții uscate sunt închise în lunile de vară până când temperaturile ambiante scad la un nivel acceptabil.

Costul foarte scăzut al sistemelor noastre este un aspect important al aburirii cu efect de seră, în comparație cu alte soluții de climatizare. Costurile cu energia sunt instalatii mici, usoare si rapide, avand in vedere ca sistemele sunt furnizate in diferite solutii fie in truse DIY, fie prin solutii simple de conectare rapida. Sistemele noastre sunt proiectate să funcționeze la costuri foarte mici și cu întreținere minimă.

 

 

 

Pre-răcire ceață

 

Pre-răcire ceață

 

Sistemele de aer condiționat funcționează cel mai rău în zilele toride de vară, exact când este cea mai mare nevoie de ele. Capacitatea de răcire scade cu 14-15%, iar consumul de energie crește cu 31%. Problema apare la condensatoare, care ar trebui să schimbe agentul frigorific vaporizat într-un lichid, forțând aerul să treacă prin unitate și absorbind căldura din agentul frigorific, făcându-l să se condenseze. Aplicarea unui sistem de ceață de apă la răcitoarele răcite cu aer poate îmbunătăți eficiența în majoritatea condițiilor de funcționare, deoarece ceața de apă poate scădea temperatura aerului care intră în condensator. Eficiența sistemului: capacitate de răcire crescută cu +30% Eficiența sistemului: +30%. Pentru răcitoarele răcite cu aer obișnuite, o reducere cu 6°C a temperaturii aerului condensatorului va duce la o îmbunătățire cu 14% a eficienței și la 12°C aproximativ 25-30%.

 

 

 

mosKITo Terminator

 

mosKITo Terminator

 

mosKITo Terminator este sistemul ideal de respingere a țânțarilor de înaltă presiune pentru exterior pentru distribuirea de insecte repellente cu un temporizator încorporat și o mare flexibilitate de programare. Dozarea cantității potrivite de repellent pe zi nu a fost niciodată mai ușoară.

Componentele de înaltă calitate, cum ar fi pistoanele din oțel inoxidabil, capul din aluminiu anodizat, garniturile profesionale de lungă durată asigură o funcționare lină și fiabilitate de lungă durată. Cronometrul nostru digital încorporat oferă control complet asupra performanței sistemului de ceață prin ajustarea directă a frecvenței de pulverizare a ceață, crescând beneficiile consumului de apă și energie cu economii de până la 70% în comparație cu sistemele standard.

Mosquito Terminator este un sistem eficient și fiabil de protecție în aer liber.
Poate proteja un perimetru de 200 m (650 ft), creând o zonă sigură în jurul proprietății tale.

 

 

De ce un sistem de la TecnoCooling și de ce cu presiune mare 70 bar?

 

Spre deosebire de sistemele mai ieftine ( de obicei chinezești ) cu eficiență scăzută și risc de deteriorare, unde picăturile de aerosoli sunt mai mari din cauza presiunii mai scăzute, acestea nu se evaporă complet în aer și efectul este suprafețe umede cu o temperatură mai scăzută a aerului cu același consum de energie. . Ceața pe care o creează sistemele profesionale TecnoCooling este o ceață fină (cu o presiune de 70 bar) cu o dimensiune a picăturilor de aproximativ 10 microni, care se evaporă complet în aer, absorbind cantitatea maximă de căldură din aer.

 • Set de ceata artificiala EC500911 Breezy TIME, cu 11 duze EC500911 foto
  Nou
  Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • ALFA FORNI
  52 900 Lei
  La comanda
  Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • Cuptor Cu Gaz Portabil Alfa Modern 1 Pizza FXMD-PT-GGRA foto
  Nou
  ALFA FORNI
  19 980 Lei
  La comanda
  Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • Pompa anti-țânțari MOSKITO-T 6/70 230-50 TC309106 foto
  Nou
  Tecnocooling
  37 890 Lei
  La comanda
  Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
 • Autentificați-vă pentru
  a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .