Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

Poziția de lucru-verticală (încălzitorul de apă este montat pe perete)



Încălzitoare de apă de stocare combinate cu un volum de 80-200 litri, concepute pentru montarea pe perete. Distanța dintre șuruburile de montare nu s-a schimbat pe întreaga perioadă a existenței producției de încălzitoare de apă, adică produsele care și-au servit timpul pot fi înlocuite cu altele noi fără cea mai mică dificultate.

Opțiuni de încălzire

Electricitate. Apa este încălzită cu ajutorul unui element de încălzire ceramic, care este controlat de un termostat de lucru, iar siguranța termoelectrică este asigurată de un termostat de siguranță (Protecție termică). Intervalul de temperatură admis este de la 5 la 74 °C. tensiunea nominală este de 1-pe-N / AC 230 V/50 Hz. Acoperirea izolației electrice IP 45 Vă permite să plasați încălzitoarele de apă deasupra băii.

Schimbător de căldură. Încălzitorul de apă poate fi conectat la un sistem de încălzire extern cu o temperatură maximă de 110 °C și o presiune de 1 mpa . Capacitatea schimbătorului de căldură al încălzitorului de apă este reglată în funcție de puterea sursei de căldură externe. Schimbătorul de căldură funcționează fie în modul de circulație forțată, fie în modul de acumulare fără presiune. Senzorul de monitorizare a apei calde este instalat în același manșon ca și senzorii electrici.

Funcția principală

Încălzirea apei în scopuri economice și tehnice la instalațiile cu încălzire centrală pe gaz sau combustibil solid în timpul iernii.

Încălzirea apei este asigurată cu ajutorul energiei electrice în afara sezonului de încălzire, cu posibilitatea de a utiliza tarife scăzute (pe timp de noapte).

Afiliere

Supapă de siguranță

Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Boiler Drazice OKC 125/1m2

Articol OKC 125/1m2
În stoc
11 000 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă
Caracteristici
Suprafața schimbătorului de căldură 1,08 м²
Temperatura maximă de încălzire a apei, °C 90
Presiunea de lucru max, bar max 6 bar
Capacitate, L / min 10bar
Putere schimbător de căldură, kW 24
Forma carcasei Cilindru
Timpul de încălzire al cazanului de la 10 la 60°С , min 17
consum de energie.kw 2,2
Numărul de elemente de încălzire 1
Producator DRAZICE
Model OKC NTR
Presiune în schimbătorul de căldură, bar 3bar
Tip Indirect
Volum,l 125
Sursa de energie Indirecta

 

Livrare prin Nova Poshta — de la 55 lei

Prin curier în Chișinău — se livrează gratuit de la comanda minima de la 1000 lei

  • Bani gheata
  • Card
  • Transfer bancar

Garanția producătorului 12-24 luni

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .