Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

Dimensiunea compactă și instalarea facilă fac această unitate potrivită pentru orice construcție. Având cea mai bună eficiență de pe piață (COP), modelul Yutaki S acoperă totul de la încălzire, răcire și apă caldă menajeră.

  • 4 moduri de operare: confort, econom, anti-îngheț, vacanță.
  • Includerea tuturor componentelor hidraulice în pachet
  • Placa PCB și componentele hidraulice sunt ușor accesibile
  • Unitatea exterioară produce căldură chiar și la -25°C
  • Control WiFi prin aplicația Hi-Kumo și Yutaki Hi-Box

DISPONIBIL LA COMANDĂ

DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDĂ

Performanța este punctul forte al pompei de căldură Hitachi și e confirmat având cel mai ridicat coeficient de performanță (COP) de pe piață dintre pompele de căldură aer-apă.

Flexibilitatea aparatului este remarcată prin faptul că furnizează încălzire, răcire și apă caldă menajeră într-un singur pachet, fiind compatibil cu încălzirea prin pardoseală, radiatoare sau ventiloconvectoare. Împreună cu o arie de operare vastă, de la -20°C până la 46°C, așa că lăsați confortul căminului dumneavoastră în seama aparatului pe tot parcursul anului!

Aceeași flexibilitate, permite legarea unității unui sistem pe 2 circuite. Schema de mai jos prezintă o instalație YUTAKI S cu furnizare de ACM (apă caldă menajeră), folosind două sisteme diferite în același timp: temperaturi ridicate pentru radiatoare / calorifere de până în 60°C și un sistem de temperatură joasă, cum ar fi cel pe încălzire prin pardoseală sau ventiloconvectori, cu o temperatură de 30-35°C. Pentru această facilitate este nevoie de un kit de zonă secundară.

YUTAKI S 2 CIRCUITE

De asemenea, o aplicație mai simplă ar presupune o instalație fără un vas de acumulare, producția de ACM fiind neprioritară. Apa caldă va curge direct prin instalație în Circuitul 1: Radiatoare (Temperatură ridicată), iar apoi în Circuitul 2: Încălzire prin pardoseală (Temperatură joasă).

YUTAKI S 2 CIRCUITE_FARA VAS

Fiind în pas cu ultimele cerințe ale utilizatorilor, producătorul pune la dispoziție aplicația HI-KUMO, ce permite controlul unităților rezidențiale de oriunde, oricând, prin intermediul dispozitivelor inteligente. În drum spre casă, fie că întârzii sau ajungi mai devreme, sau fie că te întorci dintr-o călătorie lungă, cu accesoriul Yutaki Hi-Box, ești mereu conectat la confortul casei tale.

Simplitatea a fost dintotdeauna un atu al producătorului, de aceea unitatea vine echipată gata de funcționare, testată și încărcată cu refrigerant. Mai mult, sunt disponibile 4 moduri de funcționare pre-configurate: confort, econom, anti-îngheț și vacanță. În felul acesta, uitați de complexitatea setărilor si vă bucurați de mediul ambient perfect.


Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Pompa de caldura Hitachi RAS-4WHVNP +RWM 4NE-W

Articol ID999MARKET_6461905
În stoc
200 600 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă
Caracteristici
Agent frigorific R410
Producator HITACHI
Temperatura maximă aqentuliu, °C 55
Retea Monofazat,220V
Putere, kW 11
Boiler NU
Zona de încălzire,m2 160
Invertor este
Regimde lucru Incalzire/racire
Model Split

 

Livrare prin Nova Poshta — de la 55 lei

Prin curier în Chișinău — se livrează gratuit de la comanda minima de la 1000 lei

  • Bani gheata
  • Card
  • Transfer bancar

Garanția producătorului 12-24 luni

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .