Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

AVP(-F) este un regulator de presiune diferenţială automat, destinat în principal utilizării în sisteme de termoficare. Regulatorul se închide la creşterea presiunii diferenţiale. Regulatorul este prevăzut cu o vană de reglare, un dispozitiv de acţionare cu membrană de reglare şi un mâner pentru setarea presiunii diferenţiale (fără mâner în cazul versiunii cu setare fixă). Caracteristici principale: • DN 15-50 • kvs 0,4 - 25 m3 /h • PN 25 • Domeniu de setare (AVP): 0,2 - 1.,0 bar / 0,3 - 2,0 bar • Setare fixă (AVP-F) 1): 0,2 bar / 0,5 bar • Temperatură: - Apă de circulaţie / soluţie glicolică maxim 30%: 2 … 150 °C • Racorduri: - Filet extern (capete sudate, filetate şi cu flanşă) - Flanşă 1) La cerere

Modul de funcţionare

Modificările presiunii pe conducta de tur şi pe cea de retur sunt transferate prin intermediul tuburilor de impuls şi/sau al drenului de reglare în tija dispozitivului de acţionare, mai departe către compartimentele dispozitivului de acţionare şi acţionează asupra membranei de reglare.

Vana de reglare se închide la creşterea presiunii diferenţiale şi se deschide la scăderea acesteia pentru a menţine presiunea diferenţială constantă. Regulatorul cu setare reglabilă este dotat cu un ventil de siguranţă la suprapresiune, care protejează dispozitivul de acţionare împotriva diferenţelor excesive de presiune.

Setări Setarea presiunii diferenţiale Setarea presiunii diferenţiale este efectuată prin ajustarea setării resortului pentru reglarea presiunii diferenţiale. Ajustarea poate fi efectuată pe baza diagramei de preglare a presiunii diferenţiale (vezi instrucţiunile corespunzătoare) şi/sau a man

Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Regulator de presiune diferentiala AVP ,DN20,tur,6,3m3/h

Articol 003H6328
În stoc
21 450 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă
Caracteristici
Interval de setare cădere de presiune 0,3 - 2 bar
Tara producatoare Danemarca
Locul montarii Pe conductele de tur și retur
Factorul de cavitație 0.6
Producator Danfoss
Diametru [mm] 20mm
Тmin°C 2
Diametrul de conectare G 1 A
Interval de presiune diferențială [bar] [Max] 20
functii Regulator de debit
Тмаx°C 150

 

Livrare prin Nova Poshta — de la 55 lei

Prin curier în Chișinău — se livrează gratuit de la comanda minima de la 1000 lei

  • Bani gheata
  • Card
  • Transfer bancar

Garanția producătorului 12-24 luni

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .