Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

Unitatea electronică SWITCHMATIC 2T este proiectată pentru a controla pompa trifazată a sistemelor de alimentare cu apă. Posibilitatea de a lucra într-o cascadă de două dispozitive (de control și de protecție a stației de două pompe. Modul de Operare Master-Slave).

(Conexiune 1/4"). Aparatul controlează funcționarea pompei prin pornirea la o anumită presiune de la 0,5 la 7,5 bar și oprește funcționarea pompei la o anumită presiune de la 1 la 8 bar (expus pe corp cu butoane).

Protejează pompa de aer uscat mișcare (sistem inteligent ART - va încerca periodic să reporniți pompa cu recuperare de alimentare cu apă), de la valori normale și de curent (în setările dispozitivului este setată opțiunea maximă consumată curent motor pompa de la 0 până la 10A, după care automatică va monitoriza în mod constant limita specificată curent. Și în cazul unor obiecte străine sau a unei pompe - Switchmatic 2t va merge în siguranță într-un accident păstrând motorul electric.

Datorită manometrului electronic încorporat, este ușor să reglați presiunea de pornire / oprire și să o controlați.

Potrivit pentru pompe de suprafață, submersibile.

Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Bloc electronic SWITCHMATIC 2T trifazat

Articol SW 2t
În stoc
1 900 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă
Caracteristici
Intensitatea maxima, A 9
Producator COELBO
Tensiune 380v
Tara producatoare Spania

 

Livrare prin Nova Poshta — de la 55 lei

Prin curier în Chișinău — se livrează gratuit de la comanda minima de la 1000 lei

  • Bani gheata
  • Card
  • Transfer bancar

Garanția producătorului 12-24 luni

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .