Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

Boilerele (încălzitoarele de apă) de încălzire indirectă din seria OKC ... NTR sunt seria de bază de încălzire indirectă din gama producătorului Drazice. Oferă încălzire apă caldă menajeră ACM sistem de alimentare cu apă pe tot parcursul anului cu apă fierbinte sau de un alt agent termic din sistemul de încălzire (de exemplu de la gaz sau a cazanului pe conbustibil solid) cu primordială conectarea la căldură . În modelele OKC ... NTRR, este posibilă combinarea furnizării apei calde din cazanul cu gaz și o sursă alternativă de energie termică, fie prin conectarea în comun a ambelor schimbătoare de căldură pentru a obține o rezervă de încălzire indirectă pentru cazanul cu o putere mai mare de 24 kW.

Încălzitoare de apă pentru încălzirea indirectă a apei de 100-250 litri cu rezervor emailat și schimbător de căldură puternic pentru încălzirea apei pentru nevoile tehnice și economice (ACM) dintr-o sursă externă. Încălzitoarele de apă cu volum de 200 și 250 litri sunt disponibile într-o variantă cu două schimbătoare de căldură pentru conectarea a două surse de apă caldă din sistemul de încălzire (de exemplu, cazan de gaz + sursă alternativă). Cu o conexiune comună a ambelor schimbătoare, puteți aduce puterea totală a surselor ACM la 44 kW. Încălzitorul de apă este echipat cu un regulator de temperatură ACM (termostat pentru a controla supapa cu trei căi sau pompa de circulație) cu o sursă de alimentare de 230 V/50 Hz, supapă de siguranță și ieșire pentru circulație.

Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Boiler Drazice OKC 100 NTR

Articol 100ntr
În stoc
8 600 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă
Caracteristici
Forma carcasei Cilindru
Numărul de elemente de încălzire 1
Producator DRAZICE
Tip Acumulare
Volum,l 100
Sursa de energie Indirecta

 

Livrare prin Nova Poshta — de la 55 lei

Prin curier în Chișinău — se livrează gratuit de la comanda minima de la 1000 lei

  • Bani gheata
  • Card
  • Transfer bancar

Garanția producătorului 12-24 luni

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .