Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

HELS

HEELS a fost înființată în februarie 2012, reunind profesioniști cu 20 de ani de experiență în această industrie pentru a oferi servicii tehnice de înaltă calitate și pentru a combina această experiență cu producția pentru a dezvolta noi produse. Compania noastră se străduiește să devină una dintre cele mai importante mărci din întreaga lume în domeniul său datorită cunoștințelor, infrastructurii tehnologice, echipamentelor și personalului cu experiență.

 

Noi, ca o singură echipă, avem sarcina de a deveni locomotiva inovației în această industrie. Fiind un partener al soluției pentru clienții noștri, realizăm încheierea unor contracte semnificative în țară și în străinătate. Punând satisfacția și fiabilitatea clienților mai presus de orice, HELS percepe conceptul de calitate completă ca o politică de management și valoare strategică.

HEELS a fost înființată în februarie 2012, reunind profesioniști cu 20 de ani de experiență în această industrie pentru a oferi servicii tehnice de înaltă calitate și pentru a combina această experiență cu producția pentru a dezvolta noi produse. Compania noastră se străduiește să devină una dintre cele mai importante mărci din întreaga lume în domeniul său datorită cunoștințelor, infrastructurii tehnologice, echipamentelor și personalului cu experiență.Noi, ca o singură echipă, avem sarcina de a deveni locomotiva inovației în această industrie.

Fiind un partener al soluției pentru clienții noștri, realizăm încheierea unor contracte semnificative în țară și în străinătate. Punând satisfacția și fiabilitatea clienților mai presus de orice, HELS percepe conceptul de calitate completă ca o politică de management și valoare strategică.

Expand

Nu sunt produse

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .