Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

POMPE ALIMENTARE CU APA

Selecționare:
după popularitate mai ieftin la inceput mai scump la inceput după denumire
Arătare:

Oferim pompe de foraj și puțuri de tip submersibil. Acestea din urmă sunt echipamente în mai multe etape utilizate pentru pomparea apei curate. Astfel de unități sunt instalate direct în puț și pot fi utilizate la o adâncime de până la 20 m, în funcție de capacitate.
ELEMENTE DE SECURITATE
Pompele de puțuri pentru apă curată au o carcasă anticorozivă care protejează mecanismele de umiditate. Elementele principale sunt izolate cât mai mult posibil. La intrare este instalat un filtru care, prin reținerea particulelor solide mari, le împiedică să intre în mecanisme. Funcționarea neîntreruptă a unităților submersibile este asigurată de un motor electric Asincron suplimentat cu un releu de pornire.

Articol Preț Disponibilitate Reducere % Produse electronice Denumire Артикул модели Seсțiune Brand Perioada de garanție, luni. Lungimea maximă, m Indice de protecție Tocator Model Inaltimea pomparii,m Pluta Trecerea particulelor solide,mm Producator Capacitatea la inaltimea . м3/ora Consum motor w Tara producatoare Tip Nivel sonor dB(A) Greutatea brută.kg Înălţimea maximă, m Cantitate Comanda
nkm 3/6 7 400 Lei În stoc Nu
Pompa submersibila ADELINO NKm 3/6, 5,4m3/h NKm 3/6 foto
Pompa submersibila ADELINO NKm 3/6, 5,4m3/h NKm 3/6 foto
Pompa submersibila ADELINO NKm 3/6, 5,4m3/h
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
NKm 3/6 POMPE ALIMENTARE CU APA ADELINO 12 80 66 este Adelino 5,4 1100 Germany Monofazat 66
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .