Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

Cazanul pe gaz Ariston GENUS XC 24 FF NG are o cameră de ardere închisă (turbocompresor) și două schimbătoare de căldură separate. Țara de origine Italia. Cazanul este garantat timp de 2 ani

 

Funcția" AUTO " a cazanului Ariston GENUS XC este un sistem de monitorizare și adaptare a cazanului la temperatura ambiantă în/din casă, oferind confort maxim, economii de energie și ușurință în funcționare. Panou de control mare cu afișaj matricial și iluminare de fundal – control complet al parametrilor de funcționare, Vizualizare și înregistrare a codurilor de eroare. Cel mai convenabil control tactil, pentru prima dată pe cazanele pe gaz montate pe perete.

 

Cazanul pe gaz Ariston GENUS XC este complet adaptat pentru a funcționa în condițiile Ucrainei și poate încălzi o cameră cu o suprafață de până la 240 m2 și are o capacitate a circuitului de apă caldă menajeră de până la 13,6 litri pe minut. Cazanele Ariston TM se remarcă favorabil pentru fiabilitatea, designul actualizat și ușurința de gestionare.

 

Cazanul pe gaz Ariston GENUS XC este adaptat pentru condițiile de funcționare din Ucraina și funcționează la o presiune redusă de intrare a gazului (până la 5 mbar), apă, rezistentă la căderi de tensiune și temperaturi exterioare scăzute (până la - 52oC).

Schimbătorul de căldură primar al cazanului Ariston GENUS XC este fabricat din cupru de înaltă calitate, schimbătorul de căldură secundar (pentru apă caldă) este fabricat din oțel inoxidabil. Economiile costurilor cu energia electrică sunt asigurate de o pompă de circulație cu 2 trepte cu comutare automată a vitezei (comparativ cu costurile unei pompe convenționale). Alimentarea cu apă caldă accelerată în 5 secunde datorită funcției" confort". Filtre încorporate în circuite de încălzire, apă caldă și machiaj pentru a proteja cazanul de impuritățile din apă.

Funcțiile de protecție ale cazanului pe gaz Ariston GENUS XC 24 FF NG:

Protecția cazanului și a sistemului de încălzire împotriva înghețului;

Protecție împotriva blocării pompei de circulație;

Protecție la supraîncălzire;

Protecție la tracțiune inversă;

Controlul flăcării.

Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Centrala termica Ariston Genus XC 24FF

Articol 3301676
În stoc
16 750 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă
Caracteristici
Brand ARISTON
Tip schimbator de caldura secundar Inox in placi
Tip Preparare ACM Instant
Tip centrala Camera de ardere inchisa
Vas De Expansiune 8
Debit ACM (L/Min) 11
Presiune De Lucru Regim Incalzire (Bar) 3
Producator Ariston
Schimbator De Caldura primar Cupru
Putere in regim de incalzire (Kw) 24
Putere in regim de ACM (Kw) 24
Putere, kW 24
Montaj Negociabil
Model Conventional
Presiune Max ACM (Bar) 8
Temperatura Max Regim Incalzire (°C) 80
Nr de conture 2
ACM 11 l/min
Cos de fum inclus Da
Domeniu De Reglare Temperatura ACM (°C) 30ºC-60ºC

 

Livrare prin Nova Poshta — de la 55 lei

Prin curier în Chișinău — se livrează gratuit de la comanda minima de la 1000 lei

  • Bani gheata
  • Card
  • Transfer bancar

Garanția producătorului 12-24 luni

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .