Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

Centrala termica ARCA PIXEL MX 20/25 PN

 

Centrală Murală cu condensare premix miniaturizată digitală. 

MX PN, sistem pneumatic, de la 20 la 35 kW.

 

AFIDABILITATE:

OBIECTIVUL NOSTRU

 

Pixel MX PN este nouă centrală cu condensare cu preamestec miniaturizată cu tehnologie electronică digitală ARCA.

Un proiect articulat bazat pe o tehnologie inovativă extrem de afidabilă care utilizează un schimbător din oțel inox monotub pentru a oferi utilizatorului maxim de confort și economisire energetică.

Modularea flăcării optime limitate la 1:7 pentru a garanta cea mai mare silențiozitate oferită de un ventilator cu turații variabile, folosite cu viteză redusă și cu range-ul cel mai performant.

Particularități camerei etanșe apără centrală de posibile aspirări de impurități, de apă sau de insecte foarte periculoase pentru ventilator și pentru vana de gaz.

O ARHICHECTURĂ CURATĂ

CREATĂ PENTRU O ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

 

Pe partea superioară a centralei este plasată vana de încărcare a vasului de expansiune, care permite

verificarea și umflarea presiunii vasului fără să fie deschisă centrală.

 

 

Vizorul flăcării pentru controlul vizual al combustiei.

 

TEHNOLOGIA CONDENSĂRII PNEUMATICE

 

Această tehnologie, deja prezentă pe piață, cu un concept extrem de simplu, este îmbinată într-un proiect articulat, și are ca obiectiv inovare, păstrând performanțele cu privire la consum, afidabilitate și maxim de confort pentru utilizator.

 

ARZĂTOR PREMIX DIN OȚEL INOX CU MICROFLACĂRĂ

Arzătorul din oțel inox cu microflăcără aflat în interiorul schimbătorului este folosit cu un range de putere limitat 1:7.

În acest mod solicită termice și temperatura de lucru limitată garantează o lungă durată de viață componentelor.

 

SCHIMBĂTOR MONOTUB DIN OȚEL INOX CU DEBIT MĂRIT

Schimbătorul monotub cu debit mărit și curi de sarcină scăzute, constituie o evoluție importantă pentru sectorul central pierde cu condensare, față de vechile modele ale schimbătorilor cu fluxuri paralele, încă prezenți pe piață. Cu această soluție tehnologică, centrala rezultă mult mai rezistentă în prezența unor instalații necurățate complet de reziduuri organice sau neorganice.

O tehnologie care pentru afidabilitatea sa se aproprie de cea a centralei cu dublu schimbător, în conformitate cu rigurozitatea bazei științifice care utilizează materiale nobile precum oțel inox pentru a desfășurații diferite funcții în special cea de condensare directă.

 

GRUPUL HIDRAULIC DIN ALAMĂ CU VANĂ CU 3 CĂI MOTORIZATĂ

Grupul hidraulic este realizat din monobloc de alamă cu robinet de încărcare cu debitul redus și by-pass de serie. Schimbătorul din inox apă-apă cu 12 plăci (14 plăci la 30 și 35 kW) permite erogarea apei calde menajere în mare cantitate și cu temperatura controlată oferind o mare rezistență la depuneri de calcar.

ARCA a ales să arate în cataloagele propriile componente cu scopul evidențierii calităților, ca de exemplu grupul din alamă, garanția unei lungi durate de folosire. Soluția cu vană cu 3 căi motorizate cu consum electric redus, permite un control mai rapid al funcției anti îngheț și cel al producerii apei calde menajere chiar cu debite limitate.

 

SPĂLAREA INSTALAȚIEI ȘI SEPARATOR DE NĂMOL

Pentru buna funcționare a centralei este recomandată o spălare abundentă a instalației cu apă curentă și cu aditiv potrivit, cu scopul îndepărtării nămolului, nisipului și reziduurilor solide de orice natură, mai ales în instalații vechi fără să neglijăm impurități și reziduurile de prelucrare aflate în calorifere și în

portprosoape.

Este necesar și un separator de namol sau filtru antimagnetită, de conectat pe returul centralei și de controlat în timpul întreținerii programate a centralei.

În cazul în care au fost folosite produse sau soluții de curățare a instalației, cu scopul evitării daunelor nereversibile ale schimbătorului, este obligatoriu îndepărtarea lichidului agresiv urmată de o clătire a instalației cu apă curentă.

În cazul folosirii antigelului glicolat, acesta trebuie să aibe o valoare de aciditate inferioară a lui Ph 6.

 

DIGITALĂ CU AUTODIAGNOSTICARE

ȘI MEMORIE PERMANENTĂ PENTRU VERSIUNE PNEUMATICĂ

 

Gestiunea centralei, controalele, reglajele, autodiagnosticarea și siguranțele sunt asigurate de o electronică digitală de ultima generație care arată pe un afișaj luminos funcțiile generatorului.

Maximizarea randamentului și deci reducerea consumului cer, pe lângă o electronică performantă și dotarea cu o sondă exterioară care asigură instalației o temperatură minimă de funcționare, în orice anotimp, evidențiind calități condensatoare ale centralei, care, în sezoanele intermediare, atinge randament corespunzătoare valorilor din tabel.

 

RANDAMENT

 

Funcționarea centralei, atinge minimum consumului de gaz când temperatura turului este sub 55 °C. Randamentul poate atinge 108,66 % în cele mai bune condiții de funcționare, plecând de la un minim de 98% în cele mai rele condiții (cu temperatura apei de 70°Când imposibilitatea de condensare).

 

SILENȚIOASĂ

 

Un ventilator din aluminiu turnat sub presiune și un circulator „high quality” electronic cu consum redus, dau produs sau silențiozitate de funcționare dintre cele mai înalte ale categoriilor.

 

EVACUARE LUNGĂ

 

Puterea ventilatorului de fum permite evacuarea până la 60 de metri cu tubulatura separată Ø 80 mm și 10 m cu tubulatura coaxială 60/100 mm. Centralele cu condensare cer coșuri de fum speciale, adaptate împotriva puterii corozive a fumului de ardere. Este posibilă și evacuarea de Ø 50 mm, însă consultați cartea centrală pentru mai multe informații.

 

Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Centrala termica ARCA PIXEL MX 20/25 PN

Articol 3105162320979
În stoc
19 700 Lei
22 300 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă
Caracteristici
Articol 3105162320979
Brand ARCA caldaie
Tip schimbator de caldura secundar Inox,placi
Tip Preparare ACM Instant
Tip centrala Camera de ardere inchisa
Dimensiuni (LxIxA) (mm) 400x700x250
Vas De Expansiune 6
Debit ACM (L/Min) 11
Presiune De Lucru Regim Incalzire (Bar) 1.5
Producator ARCA caldae
Schimbator De Caldura primar INOX
Putere in regim de incalzire (Kw) 20
Putere in regim de ACM (Kw) 25
Putere, kW 25
Montaj Negociabil
Model Condens
Presiune Max ACM (Bar) 8
Temperatura Max Regim Incalzire (°C) 80
Nr de conture 2
ACM 11 l/min
Cos de fum inclus Da
Domeniu De Reglare Temperatura ACM (°C) 30ºC-60ºC

 

Livrare prin Nova Poshta — de la 55 lei

Prin curier în Chișinău — se livrează gratuit de la comanda minima de la 1000 lei

  • Bani gheata
  • Card
  • Transfer bancar

Garanția producătorului 12-24 luni

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .