Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea

Cu dimensiunile sale mici, Portable este cel mai compact cuptor pentru pizza din linia Moderno, poate fi asamblat rapid și intuitiv și este imediat gata de utilizare.

Atinge până la 500° C, permițându-vă să coaceți o adevărată pizza napolitană oriunde doriți în doar 90 de secunde.

Cu o greutate de doar 35 kg, Portable, la fel ca toate cuptoarele Alfa, conține tehnologia inovatoare Heat GeniusTM care garantează performanțe superioare optimizând în același timp consumul.

Datorită performanței sale ridicate și designului compact și ușor, cuptorul portabil Alfa va deveni însoțitorul indispensabil pentru toate călătoriile în afara orașului și pentru gătitul în aer liber, deoarece ocupă puțin spațiu și este foarte ușor de transportat și depozitat.

Husa practică, utilă pentru protejarea cuptorului de agenții atmosferici și praf, atunci când nu este utilizat, se transformă într-o geantă de transport convenabilă datorită celor două mânere laterale, permițându-ți să-l muți oriunde vrei să-ți organizezi cinele în aer liber.

Pentru a vă permite să coaceți acasă o pizza la fel de bună ca cea de la restaurantul dumneavoastră preferat, cercetătorii Alfa au dezvoltat tehnologia inovatoare Heat Genius™ datorită căreia toppingurile se gătesc la o temperatură și aluatul la alta, astfel încât fiecare pizza este întotdeauna parfumat și bine gătit.

Acest lucru se datorează faptului că căldura este eliberată încet din piatra de copt și radiată uniform prin pereții curbați ai cuptorului.

In acest fel condimentele se pot gati mai repede, eliberand si o parte din umiditatea lor, iar aluatul devine crocant fara sa se arda, obtinandu-se astfel echilibrul perfect.

În ciuda faptului că este extrem de compact și ușor de transportat, cuptorul portabil pentru pizza conține și tehnologia Alfa Heat Genius™, permițându-vă să coaceți o adevărată pizza napolitană, practic oriunde și cu un consum redus.

Pregătirea pizza nu a fost niciodată atât de simplă: pregătiți aluatul, folosiți toppingurile preferate și tehnologia Heat Genius™ a cuptoarelor ALFA îl va găti la perfecțiune de fiecare dată!

Noul cuptor portabil pentru pizza de la Alfa cântărește doar 35 kg și este un concentrat de tehnologie și design.
Usor de transportat Portable este perfect pentru a te insoti in excursiile pe litoral sau la munte, dar si pentru a te insoti pe mica ta terasa de acasa, deoarece il poti muta cu usurinta si pune deoparte atunci cand nu ai nevoie.

La fel ca toate cuptoarele Alfa, Portable este proiectat până la cel mai mic detaliu pentru a vă oferi performanțe excelente și durabilitate maximă în timp.La fel de? Datorită celor 5 caracteristici specifice ale Alfa.

1. Construcția camerei de gătit din oțel Forninox™
2. Design cu emisferă OptiDome
3. Carcasă cu strat dublu de acoperire cu pulbere
4. Tehnologia „Ready Already”
5. Arzător cu gaz Sidefire

Detalii produs

  • Numar de pizza: 1
  • Temperatura maxima: 500°C
  • Plita: 40cmx40cm realizata din caramida refractara Heat KeeperTM silico-aluminoasa
  • Alimentare: exclusiv cu gaz GPL
  • Consum: doar 0,50 kg/h datorita tehnologiei inovatoare Heat GeniusTM
  • Greutate: 35 kg
  • Ambalaj: ecologic și compact pentru a fi ușor transportat cu mașina (55x58x 38 cm)
Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Cuptor Cu Gaz Portabil Alfa Modern 1 Pizza

Articol FXMD-PT-GGRA
La comanda
19 980 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă
Caracteristici
Consum doar 0,50 kg/h datorita tehnologiei inovatoare Heat GeniusTM
Numar de pizza 1
Temperatura maxima: °C 500
Plita: 40cmx40cm realizata din caramida refractara Heat KeeperTM silico-aluminoasa
Greutate: Kg 35
Alimentare: exclusiv cu gaz GPL

 

Livrare prin Nova Poshta — de la 55 lei

Prin curier în Chișinău — se livrează gratuit de la comanda minima de la 1000 lei

  • Bani gheata
  • Card
  • Transfer bancar

Garanția producătorului 12-24 luni

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web folosește module cookie în scopuri de marketing și statistică, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. modificarea acestui lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare .