Cuptorul pentru pizza este o nouă tendință în cultura grătarului în spațiul post–sovietic. Deoarece oamenii care iubesc pizza sunt împărțiți în două tabere, unii gătesc singuri pizza la cuptor sau la grătar, alții vizitează restaurante specializate. Acum, odată cu apariția cuptoarelor de pizza pe piața ucraineană, situația se va schimba dramatic. Cuptoarele pentru Pizza de pe site-ul nostru sunt ideale pentru uz casnic sau pentru cafenele mici, iar anterior au fost prezentate doar cuptoare profesionale pentru pizza, care au dimensiuni mari, lipsă de design și, desigur, performanță, ceea ce nu este absolut necesar acasă la o petrecere privată sau adunări de familie. De asemenea, un cuptor profesional pentru pizza are funcționalități limitate, adică mai multe dimensiuni de pizza și atât. Nu mai e nimic de gătit în ea. În cuptoarele de pizza pentru uz casnic, puteți găti aproape orice fel de mâncare, începând de la carne de porc fiartă și terminând cu borș.


Cuptorul clasic de pizza este încălzit cu lemn, dar există modele care funcționează pe gaz lichefiat. Astfel de cuptoare de pizza ocupă un loc special, pot fi comparate cu grătarele pe gaz în ceea ce privește confortul și viteza de încălzire. Principalul lucru atunci când utilizați un cuptor cu gaz pentru pizza este să nu uitați de măsurile de siguranță. Regulile de bază pentru utilizarea unui cuptor de pizza cu gaz: înainte de pornire, verificați dacă există scurgeri folosind simțul mirosului, nu umpleți butelia de gaz cu mai mult de 80% din volumul său, protejați butelia de gaz de lumina soarelui, cuptorul pentru pizza nu poate fi conectat la conducta principală de gaz, versiunea portabilă a cuptorului pentru pizza cu gaz trebuie depozitată într-o cutie. Există un dezavantaj într – un cuptor de pizza cu gaz-nu există aromă, ca într-un cuptor de pizza cu lemne, dar acest lucru este rezolvat cu ajutorul unei cutii de fumat din oțel și a așchiilor umede.


Cuptorul pentru pizza este echipat cu un termometru, iar modelele cu gaz sunt echipate cu un regulator de alimentare cu gaz, care vă permite să reglați temperatura. Într-un cuptor de pizza cu lemne, temperatura este reglată prin adăugarea sau îndepărtarea lemnului de foc, precum și prin reglarea tirajului. Reglarea împingerii în cuptorul de pizza se face prin deschiderea sau închiderea clapetei, deci totul este destul de simplu, nu există mecanisme complicate, respectiv toate cuptoarele de pizza sunt foarte fiabile, pur și simplu pentru că nu există nimic de rupt în ele.


Conform specificului instalației, cuptoarele de pizza sunt împărțite în încorporate, staționare și portabile. Cu cuptoarele de pizza încorporate, doar soluții minunate de design ies în bucătărie sau într-o zonă separată pentru grătar. Cel mai important lucru este să nu uitați să solicitați diagramele de instalare de la manager și să le transferați proiectanților și arhitecților pentru a coordona proiectul. Cuptoarele staționare pentru pizza au picioare mici și sunt instalate pe blatul bucătăriei sau al zonei de grătar. Picioarele sunt necesare pentru a păstra stratul de aer, care protejează blatul de o supraabundență de căldură. Cuptorul portabil pentru grătar are un suport pe roți în design, ceea ce îl face ușor de transportat în jurul site-ului, în timp ce orice cuptor staționar pentru pizza poate fi transformat cu ușurință într-unul portabil, este suficient să achiziționați o masă de stand de marcă.


Modelele de cuptor pentru pizza încorporate sunt realizate aproape în întregime din ceramică rezistentă la căldură, ceea ce le conferă un ciclu de viață foarte lung. Cuptoarele de pizza staționare și portabile sunt deja fabricate din metal gros, cu un strat de material termoizolant și rezistent la căldură, iar fundul cuptoarelor este așezat cu blocuri ceramice rezistente la căldură înlocuibile, motiv pentru care s-a dovedit o simbioză atât de frumoasă a noilor tehnologii și ceramică dovedită de milenii. Cuptoarele de pizza încorporate nu au design, datorită placării lor cu diverse materiale de finisare și decorative. În ceea ce privește restul cuptoarelor de pizza, acestea au un aspect modern, care este realizat într-o gamă destul de largă de culori. Alfa folosește culori negre, gri, metalice, galbene, cupru, maro și roșii în producția cuptoarelor sale de pizza, ceea ce conferă produselor un aspect strict, dar în același timp rafinat.


Cuptoarele de pizza Alfa TM sunt de design Italian și de calitate europeană.

  •